Een trap is een belangrijk onderdeel van elk gebouw. Het is natuurlijk essentieel om van de ene verdieping naar de andere verdieping te gaan, maar dit is niet het enige;  het is ook een grote blikvanger. Je wilt daarom natuurlijk een mooie trap in je huis of op je kantoor. Je kunt kiezen voor een trap van laminaat of een trap bedekt met tapijt, maar wil je graag een keer iets anders? Kies dan voor een trap van De Vries trappen.

Geniet jarenlang van een mooie vuren trap

Er wordt heel wat op een trap gelopen, thuis loop je er met je gezin overheen, maar op kantoor lopen er elke dag nog vaker mensen op een trap. Het is daarom belangrijk dat de trap slijtvast is, je wilt tenslotte zo lang mogelijk genieten van een mooie trap. Kies voor een vurenhouten trap. Dit is een erg zachte houtsoort, gaat lang mee en kan makkelijk bekleed worden. Het zachte hout zorgt ervoor dat je de trap makkelijk kunt bewerken. Zo kun je de trap bijvoorbeeld verven, lakken of beitsen. Wat jij maar wilt.

Alle designs zijn mogelijk

Een vurenhouten trap van De Vries Trappen is volledig aan te passen aan je eigen wensen. Er zijn een tal van kleuren en structuren om uit te kiezen. Daarnaast is het mogelijk om eigen prints te laten aanbrengen. Hierdoor kun je de trap volledig aanpassen aan jouw huisstijl en past de trap mooi bij het interieur. Verf de trap bijvoorbeeld wit als je een rustig en licht interieur hebt? Of verf de trap zwart voor een mooie stijlvolle sfeer. Wil je de trap toch liever laten bekleden? Ook dit kan gemakkelijk met een vuren trap.

Duurzaam ondernemen

Vind jij duurzaam leven ook zo belangrijk? De Vries Trappen ook. Niet alleen omdat het bedrijf nog jarenlang trappen wil blijven maken, maar ook om een steentje bij te dragen aan het milieu. Bij de houtkeuze let De Vries Trappen dan ook goed op het soort hout en wordt er gezorgd voor een duurzaam productieproces. Het hout wordt voor een deel gehaald uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië, maar ook uit andere beheerde bossen onder het FSC-certificaat. De Vries Trappen doet er alles aan om jou een duurzame trap te leveren.