klusbedrijf Wateringen

Ben je op zoek naar een goed klusbedrijf in Wateringen, dan ben je hier aan het juiste adres. Van der Zanden Service is een allround bedrijf waar geen klus te moeilijk voor is. Het is hier zelfs mogelijk om aan te kloppen voor maatwerk, iets waar wij naar op zoek waren. Omdat wij sinds kort de trotse eigenaren zijn  van een nieuwe woning en hier het nodige aan willen verbouwen, waren wij al een tijd op zoek naar een geschikt bedrijf die ons hiermee kon helpen. Dit bedrijf hebben wij gelukkig snel gevonden en hebben hier meteen een afspraak mee gemaakt om bij ons te komen klussen.  klusbedrijf Wateringen

Mooi resultaat

Het klusbedrijf in Wateringen heeft ons bijzonder goed geholpen. Zo hebben wij speciaal op maat gemaakte kasten in onze slaapkamer gekregen. Omdat de muren in deze ruimte schuin aflopen en hierdoor geen standaard kast in kon staan, waren wij op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. De medewerkers van van der Zanden Service kwamen met de oplossing, door hier speciale op maat gemaakte kasten te maken. 

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, kijk dan eens op hun website voor de mogelijkheden. Wij zijn hier zeer tevreden over en zullen in de toekomst zeker weer hun hulp inschakelen.