Net als elk ander gezin vinden wij een warm huis heel belangrijk – en dan niet slechts in overdrachtelijke zin. Natuurlijk besteden we in onze artikelen veel aandacht aan de manieren waarop je voor jezelf een warmte en gezelligheid in huis kunt creëren, maar tot onze schrik waren we nog nooit aan de kern, aan de daadwerkelijke warmtevoorziening toegekomen. Vandaar dat we vandaag een bericht wijden aan een Holland Warmte Vaillant cv ketel, aangezien deze op dit moment veel voordeel geniet.

Aantrekkelijke kortingen op een Vaillant ketel

Op de ketels van Vaillant kun je bij Holland Warmte namelijk profiteren van diverse kortingen, kijk even met ons mee naar onderstaand prijsoverzicht dat het bedrijf zelf op haar website heeft staan en dat wij bij wijze van verduidelijking even hebben ‘geleend’.

30

Dit zijn de verschillende modellen van een Holland Warmte Vaillaint cv ketel in het aanbod en zoals je ziet is er op verscheidene van de types een korting te verkrijgen. Holland Warmte bestaat vijftig jaar en dat jubileum wordt gevierd met gevarieerde kortingen, soms tot wel honderd euro. Dan kun je dus mooi besparen op je aanschaf! Zie hieronder de aanbieding die geldt en kijk ook eens op de website van Holland Warmte voor meer informatie over de actie en de mogelijkheden.

24

Ook Vaillant zelf heeft een actie lopen, en ook deze actie biedt jou als consument voordeel. Zo krijg je kortingen op sommige van de ketels zelf en bovendien ontvang je een klokthermostaat gratis. Hieronder een voorbeeld van de Vaillant EcoTec Plus 25-30 CW4, een van de vele cv ketels in het assortiment dat je met korting kunt krijgen. Een Holland Warmte Vaillant cv ketel is daarmee een wel heel aantrekkelijke aanschaf!

29