Wie in de stad woont of op een flat, moet het helaas zonder tuin stellen. Zonde, want een buitenruimte is hartstikke fijn! Maar een tuin vergt ook onderhoud. Snoeien, maaien, water geven, beplanten… Voor sommigen is tuinonderhoud een hobby, voor anderen een crime. In dat geval kun je maar beter een professional inschakelen die het tuinonderhoud uit handen neemt, zoals Van Engelenhoven Bestrating. Deze hovenier uit Amersfoort is gespecialiseerd in tuinonderhoud en -aanleg.

Wie is de hovenier uit Amersfoort?

Wat doet een hovenier?

Een hovenier, zoals Van Engelenhoven uit Amersfoort, doet meer dan bomen kappen en takken snoeien. Tot het takenpakket behoort ook het verzorgen en onderhouden van gazons, het aanleggen van bestrating en grondwerk, zorgen voor beplanting en bemesting, en nog veel meer. Zelfs het aanleggen van een vijver of tuinverlichting behoort tot de mogelijkheden! Maak daarom snel een afspraak met deze hovenier uit Amersfoort, want hij is van alle markten thuis.

Tuinonderhoud door hovenier Van Engelenhoven uit Amersfoort.

Tuinonderhoud door een hovenier

Tuinonderhoud is belangrijk, maar nog belangrijker is dat het regelmatig gebeurt. Daarom biedt Van Engelenhoven de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Je hebt de keuze uit verschillende opties, zoals een contract voor wekelijks of maandelijks onderhoud, of een bezoek in het voor- en najaar. Omdat de hovenier uit Amersfoort dan geregeld de tuin komt onderhouden, bemesten en beplanten, ben je verzekerd van een goede conditie van de tuin. Uiteraard heeft de hovenier de juiste kennis en materialen in huis voor het aanbrengen van planten, het wieden van onkruid, het schoonmaken van terrassen en het bemesten van de grond.

Ontwerp van tuin, verlichting en beplanting

 

Het onderhoud van de tuin is niet het enige waar je soms hulp bij kunt gebruiken. Wat dacht je van de aanleg van een nieuwe tuin of de herindeling van een bestaand gazon? De hovenier uit Amersfoort is in staat om alle mogelijkheden van de ruimte in te schatten en met vernieuwende ideeën te komen. Hij geeft advies, inspireert en denkt met je mee. Niet alleen als het gaat om de aanleg van een tuin, maar ook bij:

  • Tuinontwerp
  • Beplantingsplan
  • Verlichtingsplan

Voor ieder van deze ontwerpen komt de hovenier bij je langs. Samen bespreken jullie de wensen en mogelijkheden. Misschien wil je een vijver in de tuin? Of een reeks spotjes langs het tuinpad? Wat je wensen ook zijn, de hovenier gaat ermee aan de slag. Nadat hij de maten heeft opgenomen, maakt hij een ontwerp. Hier kun je nog enkele aanpassingen voor doorgeven en dan volgt het definitieve tuinontwerp. Ben je benieuwd hoe dat voor jouw tuin eruitziet?

Vraag een offerte aan