Een tip voor creatievelingen die graag de autonomie over hun eigen interieur houden: er bestaat de mogelijkheid je eigen teak meubels te ontwerpen. Heb je al tijden een idee in je hoofd en wil je hieraan uiting geven, dan kan dat dus gewoon, de firma Wortman biedt je die mogelijkheid. Overigens, ben je niet zo creatief maar wil je toch graag op maat gemaakte meubelen, dan kun je dit net zo goed in samenspraak doen met dit bedrijf. Zij geven dan vorm aan je wensen en geloof ons, ze voeren het precies uit zoals jij het wilt.

Op maat gemaakte teak meubelen

4

 

Het voordeel van dit soort op maat gemaakte meubels, is dat ze precies in jouw omgeving passen. Ze nemen niet teveel of te weinig ruimte in – een keuzemogelijkheid die je bij standaard winkels die in prefab artikelen handelen niet hebt. Wijzelf zijn tegen het onpersoonlijke van dit soort standaard meubelen en geloven echt in de vrijheid van een eigen keuze voor materiaal, vorm en afmetingen. Neem het volgende voorbeeld van de teak kast die door Wortman ontworpen en uitgevoerd is.

`10

Zie je wat het voordeel van teak meubels als deze is? Niet alleen kun je gebruikmaken van het prachtige materiaal dat teak is, maar ook wordt de ruimte optimaal benut. Van top tot teen vult deze kast de muur en is de ruimte niet langer nutteloos maar wordt deze heel handig aangewend. De kast heeft precies het soort indelingen en bovendien verschuifbaar bureau, zoals de klanten in opdracht hadden gegeven.

26

Het tweede voorbeeld van dit soort op maat gemaakte meubels betreft de teak kasten in deze ruimte. Ook deze zijn prachtig uitgevoerd en passen precies bij de ruimte. Laat de mogelijkheden eens op je inwerken en bedenk of het wellicht ook iets voor jouzelf is!