Nu moet ik toch echt even een leuk idee dat ik  heb uitgevoerd kwijt op ons blog! Omdat wij bij de voordeur van onze woning aan beide kanten twee ramen hebben waar nog niets voor hing, ben ik eigenlijk door het vinden van deze site op het idee gekomen om de ramen te voorzien van glasfolie. Ik houd van een nette en moderne uitstraling en dat is nu precies wat ik op een van de voorbeelden op deze site heb weten te ontdekken. Ik had hier wel aan gedacht maar ik ben juist zo enthousiast geworden omdat je natuurlijk ook de mogelijkheid hebt om hier je naam en huisnummer in te laten verwerken.  

 

 

 

 

 

Ik ben direct de maten gaan opmeten voor de bestelling van deze raamdecoratie

 

Gelukkig is het erg prettig dat ik eigenlijk altijd al snel weet wat ik wil zodra ik een idee ga uitwerken. Het is alleen nog wel de kunst om wel het juiste aan kwaliteit te kunnen vinden. En dit betekend in het geval van deze raamfolie dat dit er dan wel echt super netjes uit moet komen te zien. Ik besloot het onderstaand filmpje eens te kijken om een betere indruk hiervan te krijgen. En daaropvolgend ben ik de maten gaan opschrijven om te kunnen gaan bestellen. Wat zo prettig is, is dat de folie al geheel op maat is gesneden, dit had ik zelf nooit zo netjes voor elkaar gekregen. Hiermee wil ik zeggen dat het eindresultaat mede hierdoor werkelijk verbluffend is. Het plakken ging dan ook net zo eenvoudig als hoe dit wordt getoond in de video. Ondanks dat ik het folie een aantal keer opnieuw moest verplaatsen maar dan wel zonder dit te beschadigen of te verkreuken. Onze entree het ziet er zowel buiten als binnen erg mooi uit. Met de glasfolie hebben wij de ramen bedekt maar toch komt er licht naar binnen, en wij hebben ons huis ook voorzien van een naam en huisnummer.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=rqTWI9ejE5Q