Ben je bezig met een grote klus of een project, misschien wel thuis? Dan is de kans heel groot dat je schroeven nodig hebt. Je kunt schroeven op vele plaatsen kopen, maar als je met een groter project of een grotere klus bezig bent, dan wil je het liefst ruim de keuze hebben. En dat kan, als je schroeven bij een groothandel koopt. In dit artikel leer je meer over Van de Fliert, als aanbieder van schroeven in hun groothandel. We verklappen je alvast dat je daar veel meer kunt kopen dan schroeven, ze zijn namelijk gespecialiseerd in onder meer inbraakbeveiliging. Lees met ons mee in dit artikel en ontdek het zelf!

Schroeven in de groothandel kopen

Of je nou bezig bent met een klus waarvoor je slechts een aantal schroeven nodig hebt, of een klus waarvoor je vele soorten schroeven uit de groothandel nodig hebt, als je schroeven nodig hebt, ben je bij deze groothandel aan het juiste adres. Van de Fliert biedt namelijk vrijwel alles wat je zoekt. Van klein tot groot, van een paar schroeven tot een enorme order: niet is voor hen te gek. Als gereedschap groothandel zijn zij al jaren bekend in Barneveld zelf, maar ook in de omgeving van Barneveld. Wist je dat dit bedrijf al sinds 1872 actief is met de verkoop van producten? Vroeger waren er natuurlijk veel minder soorten schroeven. In de loop van de jaren is het aanbod steeds meer toegenomen. Je kunt je voorstellen dat in deze groothandel ontzettend veel te vinden is. Misschien vind je het daarom lastig om uit te zoeken welke schroeven je in deze groothandel kunt kopen. Wij helpen je daarmee, aan de hand van de website. We raden je aan om eerst de link te openen, deze staat onderaan vermeld, vervolgens kies je op het menu en zorg je dat je een keuze maakt uit een van de categorieën die vermeld staan:

  • Accu gereedschap
  • Elektrisch gereedschap
  • Handgereedschap
  • Ijzerwaren

In dit geval, als je via de categorie wilt zoeken, zie je dat je alsnog veel opties hebt. De website van Van de Fliert heeft echter een veel betere oplossing. Je ziet de zoekbalk staan met daarin de vraag: ‘waar ben je naar op zoek?’ hier typ je vervolgens ‘schroeven’ in. Je vindt wat je zoekt, met onder meer vele soorten schroevendraaiers. Deze zijn natuurlijk nodig voor je klus, en dan heb je het liefst wel eentje nodig die bij jouw eisen past. Daarover hoef je je geen zorgen te maken. Want waar je in de reguliere winkel slechts de keuze hebt uit een paar schroevendraaiers, heb je hier de keuze uit tientallen varianten! 

Welke schroeven heb jij nodig?

Heb jij nog schroeven nodig uit deze groothandel? Wij hopen dat je genoeg informatie hebt gekregen over dit onderwerp. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij graag meer van je. Misschien weet je niet helemaal welke schroef je moet kopen of heb je een vraag over de producten die Van de Fliert aanbiedt. Als je direct schroeven in de groothandel wilt bestellen, doe je dat via vdfliert.nl”>www.vdfliert.nl