Je bent toe aan een nieuwe schutting. Echter vind je de montagekosten te hoog en ben je van mening dat je het zelf ook kunt monteren! Dat kan tegenwoordig ook erg goed met de montagehandleiding van Schutting33.nl. Zij hebben een handleiding die je, stapsgewijs, uitlegt hoe je een schutting moet gaan monteren. Naar onze mening is het, met hulp van de montagehandleiding goed zelf te doen! We raden het wel aan om dit met minstens 2-3 personen te doen. De panelen en voornamelijk de betonpalen zijn erg zwaar. Tip: Bekijk ook meteen de beton schutting bij Schutting33.nl. De scherpste prijzen en de snelste levering!

Schutting33

Eindelijk besloten om een beton schutting te nemen? Overweeg goed welke motief en kleur schutting jij wilt gaan kiezen. Je gaat namelijk tientallen jaren naar je schutting kijken en wilt natuurlijk geen spijt krijgen na de eerste week! Daarom wordt er door ons aangeraden om eerst een showtuin te bezoeken. Daar kun je in het echt de motieven bekijken. De ervaring van een beton schutting is in het echt altijd veel anders dan achter een computer. Ook is het belangrijk om zoveel mogelijk vragen te stellen. Zodat, wanneer de beton schutting er staat, je alles weet over het onderhoud en overige zaken die komen kijken bij een beton schutting.

 

Schutting33 heeft de beton schutting in 12 verschillende motieven in de webwinkel. De motieven in hun assortiment zijn: Slate, Prestige, Casa Borsica, Vlecht, Montana, Elegant, Reliëf, Solide, Fels, Prestige Glad, New York, Romania en Steenmotief Glad.  Deze prachtige motieven hebben allemaal hun eigen karakter en zijn te bekleden in iedere RAL-kleur. Welke motief je ook besluit te kiezen, bij Schutting33 zijn de prijzen allemaal gelijk! De motieven in het echt zien? Ga naar de showtuin van Schutting33 waar een groot deel gepresenteerd staat.