Wanneer je in je nieuwe woning erachter komt dat je CV ketel niet meer naar behoren werkt, en dan nog wel in het weekend! Dit is mij namelijk overkomen afgelopen week en was hoognodig op zoek naar cv storing Den Haag, hopelijk is er toch nog een bedrijf werkzaam!logo2

Nu dat het in de avond uren toch aardig fris is wilde ik de verwarming aanzetten. Vanaf dat moment was ik er ook achter gekomen dat er geen warmte vanaf kwam. Balen natuurlijk aangezien ik geen verstand ervan heb en toch de verwarming aan wilde zetten. Door op het internet te zoeken naar een dichtstbijzijnde bedrijf ben ik terecht gekomen op de website van Haaring de Brabander. Hun werken in het weekend en waren al in de buurt bij een andere klant. Doordat hun al in de buurt waren was het voor mij ideaal!kasverwarming

Snel verholpen

Dankzij hun snelle service is het mogelijk voor mij dat de CV storing is verholpen. Wat het precies is geweest weet ik niet maar na enkele minuten hebben hun het al voor mekaar gekregen om warmte in onze woning te krijgen. Doordat ik gezocht had op het internet naar CV storing Den Haag ben ik terecht gekomen op een website waar ik zeer zeker terug zal komen als het nodig is! De kosten wat berekend is om het te repareren zijn een stuk lager als wat ik voorheen moest betalen. Kortom, heb je last van een storing van de CV ketel raad ik je aan om dit bij hun te melden.