Wil je een keuken Wijchen realiseren, benader dan Keuken en Keukens

Als je een nieuwe keuken wilt, dan zijn er genoeg showrooms waar je mogelijke keukens kunt bekijken. Keuken Wijchen Keuken en Keukens heeft geen showroom en minder personeel dan de concurrenten. Dat bespaart enorm veel geld en dat kunnen ze weer in de prijs van keukens afhandelen. Frits Reijmers komt langs bij de klanten om de wensen en behoeften te luisteren. Op basis daarvan wordt er een ontwerp gemaakt en dat met de prijs erbij in. Je keuken wordt dan gelijk ingemeten door keuken Wijchen Keuken en Keukens. Er wordt super gecommuniceerd. Alle keukens zijn van hoge kwaliteit. Keuken Wijchen Keuken en Keukens geeft ook jarenlange garantie. De keukens worden rechtstreeks bij de fabrikant ingekocht en dat is te merken aan de prijzen.

Mijn ervaring

Mijn wens was dat ik en mijn vriendin een eigen huis lieten bouwen. Daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe keuken! Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die voor mij een nieuwe keuken kan realiseren en bouwen. Ik kwam uit bij Keuken Wijchen Keuken en Keukens en zij hebben mijn wensen en behoeften vervuld in een ontwerp. Dit ontwerp zag er uit als in mijn hoofd. Ik ben super blij met mijn nieuwe keuken en ik adviseer andere mensen om dit bedrijf ook te benaderen! Benaderen doe je door een telefoontje te plegen of door een mailtje te sturen.