Een opsluitband is niet meer weg te denken uit de tuin. Van inrichting en ondersteuning tot verfraaiing. Bij het aanleggen van een strakke tuin zijn opsluitbanden onmisbaar. Het voorkomt dat perken in elkaar overlopen en je kan er hoogteverschillen mee creëren en in stand houden. Opsluitbanden maken je tuin aantrekkelijker en makkelijker in onderhoud. Bekijk anders de website: www.sierbetononline.nl/opsluitbanden.

Functie
Opsluitbanden hebben behalve een esthetische functie ook echt een ondersteunende functie. Ze zorgen ervoor dat bestrating op zijn plaats blijft liggen en dat er geen verzakkingen ontstaan. Ook het zand dat je niet ziet, zoals onder bestrating en in de plantenbakken blijft netjes liggen. Bij het aanleggen van opritten en terrassen worden opsluitbanden veel gebruikt om strakke lijnen te maken en de ondergrond op zijn plaats te houden.

Welke band
De rand van een opsluitband bepaalt grotendeels de functie maar ook het aangezicht van je tuin. Ze moeten dan ook strak tegen elkaar worden gelegd. De diepte van ingraven bepaalt mede de functie, hoe dieper in het zand hoe sterker de steun. De breedte van de banden is aan te passen aan de reden waarom je de banden gaat plaatsen. Voor een optimale aansluiting zijn er ook banden met een V-vorm.

Sierbetononline.nl
Bij sierbetononline.nl kan je eenvoudig online bestellen wat je nodig hebt. De prijzen zijn laag en de materialen van goede kwaliteit. De levertijden zijn kort en worden helder gecommuniceerd. Alle banden worden in eigen beheer gemaakt en je kan ze 100 dagen op zicht houden. Juiste maat niet gevonden, ook bestellingen op maat zijn mogelijk.