Inboedel opkopen

Vandaag ga ik het met u hebben over een inboedel opkopen! Afgelopen maand ben ik druk bezig geweest met de verhuizing van mijn moeder. Mijn moeder is namelijk verhuisd naar een seniorenwoning waar er een goede thuiszorg wordt verleend. Maar voorafgaand de verhuizing moest ik natuurlijk een geschikt verhuisbedrijf vinden. Zodoende ben ik opzoek  gegaan naar een gespecialiseerd verhuisbedrijf op het gebied van seniorenverhuizing. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Seniorenhulp!

Op de website van Seniorenhulp werd veel informatie weergeven over de verleende diensten en dergelijke. Inboedel opkopen behoorde tot een van deze diensten. Mijn moeder ging verhuizen naar een seniorenwoning die relatief een stuk kleiner is dan haar oude woning. Natuurlijk kon zij dus niet al haar spullen laten over verhuizen en Seniorenhulp had hier de oplossing voor. Al de overgebleven spullen werden verkocht op veilingen waarvan de opbrengst terecht kwam bij mij moeder. Na het zien van deze mogelijkheid ben ik onmiddellijk overstag gegaan tot het inhuren van Seniorenhulp!

Inboedel opkopen

Een geweldige mogelijkheid!

Seniorenhulp heeft gehele oude woning van mijn moeder netjes opgeleverd. Daarnaast zijn alle te verhuizen goederen netjes over geplaatst naar haar seniorenwoning en ook is haar nieuwe woning volledig ingericht door Seniorenhulp. Na het afronden van de verhuizing heeft het personeel van deze aanbieder de overgebleven goederen verkocht op veilingen waar mijn moeder een leuk bedrag aan heeft overgehouden!

Gaat u verhuizen naar een kleinere woning? dan raad ik het u aan om uw inboedel ook op te laten kopen op een veiling met behulp van Seniorenhulp!

Woning ontruiming