Bij superwoonwinkel.nl is het heel gemakkelijk om tafelzeil op maat te bestellen. Dan heb je geen last van stukken plastic die aan de kanten van de tafel blijven hangen. Op de site staat een speciaal ontwikkelde navigator. Daar kun je de afmetingen van je tafelzeil in opgeven, tot op de centimeter nauwkeurig. Het zeil wordt dan door de medewerkers van de superwoonwinkel op maat gesneden en naar je toe gestuurd. Het bestellen van een tafelzeil op maat gaat snel. Als je je bestelling voor 18.00 uur doorgeeft heb je je tafelzeil de volgende dag al op je tafel liggen.

 

Leuke motieven zorgen voor vrolijkheid

Een tafelzeil kan helpen om je interieur een flinke facelift te geven. Het zeil bij superwoonwinkel.nl is leverbaar in enorm veel spetterende kleuren en allerlei leuke motieven. Door daar één van uit te kiezen krijgt je interieur ene verrassende boost. Omdat het tafelzeil bij superwoonwinkel.nl heel goedkoop is, kun je er ook voor kiezen om in één bestelling verschillende stukken tafelzeil te bestellen. Daardoor heb je de gelegenheid om elke dag van de week een andere kleur zeil te gebruiken. Of je bewaart een speciaal motief van het zeil voor een speciale gelegenheid.

 

De beste bescherming voor je tafel

Het is jammer als het tafelblad van je dure tafel beschadigd raakt door vuil of doordat er door scherpe voorwerpen krassen in komen. Dat is te voorkomen met een stuk tafelzeil. Dat is ruimschoots dik genoeg om scherpe dingen tegen te houden. Een tafelzeil is bovendien waterdicht. Als er etensresten of andere natte stoffen op terecht komen kan dat geen kwaad. Het tafelblad blijft altijd schoon. Het tafelzeil zelf is schoon te maken met een vochtige doek met een beetje schoonmaakmiddel. Als je een beetje voorzichtig bent gaat het zeil jaren mee.