Als creatief duo zijn wij natuurlijk altijd bezig met hoe ons huis vorm te geven – tot en met alle details aan toe. Een van die details willen we vandaag met je delen, het betreft namelijk echt een leuk handigheidje, dat we niet aan je voorbij willen laten gaan! Je kunt namelijk door jouzelf ontworpen handdoeken bedrukken bij Max Handdoeken, en dat maakt het voor velen onder ons natuurlijk wel erg bijzonder!

Ook voor de particulier zijn in een kleinere oplage mogelijkheden

En geloof ons, je hoeft er geen speciaal ontwerptalent voor te zijn, want Max Handdoeken heeft een heel handige tool waarmee je met gemak je doeken zelf kunt ontwerpen. Bedrijven doen het veel, bijvoorbeeld fysiotherapeutische ondernemingen, hotels of spa’s, die hun eigen handdoeken voor klanten of gasten aanwenden. Dat betekent natuurlijk echter niet dat jij het als particulier niet ook kan doen. Sterker nog, Max Handdoeken biedt je alle mogelijkheden tot volledige vrijheid, niet in de laatste plaats omdat je ook in een kleinere oplage kunt bestellen. Dat maakt dat je het ook in de privésfeer kunt gebruiken en je voor jezelf dus handdoeken en gastendoekjes kunt laten bedrukken bij Max Handdoeken.

Wij hebben de prachtigste voorbeelden van de mogelijkheden even op een rijtje gezet voor je en zoals wij het zien heb je eigen drie keuzes. Zo kun je een handdoek in full colour laten bedrukken, waarbij je ook het gehele oppervlakte van de doek zelf benut. Heb je een grote afbeelding ontworpen en lijkt het je leuk hier iets bijzonders mee te doen, dan is dit je kans.

138

Ook kun je bijvoorbeeld de namen van jou en je partner laten borduren op een gedeelte van de handdoek. Dat is een wat subtieler variant natuurlijk en doet denken aan een hotelsetting – zeer chique.

134

Ook kun je handdoeken bedrukken bij Max Handdoeken waarbij je slechts een gedeelte, bijvoorbeeld een band, zoals onderstaand te zien is, gebruikt voor je ontwerp.

140