hydrangea-macrophylla-forever-ever-blauwAfgelopen week hebben we de tuin goed aangepakt. Zo wilde we graag een stal laten bouwen met een rijbak. Dat heeft de nodige weken gekost om dat te laten bouwen. Daar hebben we het natuurlijk niet bij gelaten. We wilde namelijk graag een moestuintje hebben en zitten er zelfs aan te denken om een zwemvijver te nemen. Om de tuin wat op te fleuren wilde we graag bloemen bestellen. Op internet staan meerdere bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Toch had ik maar bij een bedrijf een goed gevoel en dat is Tuinplantenwinkel. Over dat bedrijf staan veel goede recensies. Zo staat er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en bloemen leveren van goede kwaliteiten. Deze punten vind iedere klant belangrijk.

Online besteldrosa-red-meilove

Op de webshop heb je de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Aangezien ze fantastische bloemen hebben wilde ik graag op de webshop van Tuinplantenwinkel een bestelling plaatsen. Het bestellen is super gemakkelijk en het betalen is goed beveiligd! Ze maken het de klant zo gemakkelijk mogelijk. Zo hebben alle bloemen een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je voor je hebt. Persoonlijk vind ik dat erg fijn! Mijn bestelling werd binnen 2 dagen al geleverd. De service is fantastisch. Ook de kwaliteiten zijn perfect, dus ze zullen mij vaker zien bestellen. 

Op de website vind je meer informatie over het uitgebreide assortiment van Tuinplantenwinkel. Voor vragen zijn ze te allen tijde telefonisch bereikbaar.