Onlangs hebben wij een zeer mooie aluminium deurluifel besteld. Via Luifel.com hebben wij deze gevonden en hier gekocht. Voordeel is dat je makkelijk vanuit jouw eigen luie stoel een bestelling kan maken. Deze wordt binnen een termijn van vijf weken geleverd. Alleen de kunststof modellen hebben een levertijd van 14 dagen. Dit komt omdat deze vaak op voorraad zijn en door een pakketservice geleverd worden.

Tijdens een storm van de afgelopen week heeft onze oude luifel het niet overleefd. Het rare is dat wij deze nergens meer hebben terug gevonden. Daarom waren wij op zoek gegaan naar een ander, steviger, model en deze ook gevonden.  

Bijzonder mooie aluminium deurluifel gekocht

Via de website van Luifel.com hebben wij een zeer mooi exemplaar gekocht. Best wel een luxe model, maar daar was de prijs niet naar. Want alle prijzen die je hier ziet staan, zijn erg interessant. Daar hebben wij in de winkels wel andere prijskaartjes voorbij zien komen. Hier waren wij zo erg van geschrokken dat wij in eerste instantie geen afdakje meer boven de deur wilden hebben. Gelukkig dat wij op deze site zijn terecht gekomen, want hier zijn wij uiteindelijk geslaagd in een zeer mooi model.

Eenmaal de bestelling te hebben ontvangen, zijn wij aan de slag gegaan om deze op te hangen. Onze buren kwamen even kijken wat wij aan het doen waren. Onze deuren grenzen aan elkaar en dat maakte het voor de buren ook interessant om dezelfde luifel als ons te gaan kopen. Het geheel ziet er prachtig uit en zijn zeer tevreden over de service van Luifel.com.