Bemesten

Wilt u een blikvanger in uw tuin, een prominente plant of wilt u een Japanse stijl creëren? Dan is een bonsai Taxus Baccata zeer gepast. Bonsai is een specifieke soort vormsnoei. Wij hebben onze Taxus Baccata jarenlang als bonsai gesnoeid op onze eigen kwekerij. Deze boom kan fungeren als blikvanger in het midden van een tuin, maar hij kan ook goed in een grote pot gepoot worden. Deze karakteristieke boom heeft een mooie oranje bruine bast. Door  de open structuur is de mooie afbladerende bast goed te zien. De Taxus bonsai is een zeer gemakkelijke boom en hoeft maar één of twee keer per jaar gesnoeid te worden. Taxus heeft de eigenschappen dat het in de zon of schaduw goed groeit.

Bent u geïnteresseerd in een bonsai boom? Dan bent u van harte welkom op onze kwekerij om onze bonsais te komen bekijken en uw boom uit te komen zoeken. Wij hebben er veel, maar geen één is hetzelfde (vanaf 150 cm tot 250 cm). Wij vinden het daarom belangrijk dat u zelf uw bonsai uitkiest. Dit kan ook aan de hand van foto’s, zodat u de boom krijgt die u wenst.

TaxusTopper is gespecialiseerd in de (online) verkoop van Taxus Baccata. Al meer dan 30 jaar kweken wij topkwaliteit Taxus Baccata. Inmiddels is de vierde generatie kwekers verantwoordelijk voor onze prachtige planten. Deze leveren wij direct uit eigen kwekerij, voor de scherpste prijs en al binnen 3 tot 5 werkdagen thuis geleverd! Wij staan voor kwaliteit en met onze eigen kwekerij en 30 jaar ‘Taxus ervaring’ kunnen wij deze kwaliteit leveren. Taxus online bij TaxusTopper.nl. Wij zorgen voor sterke, mooie diepgroene planten met een stevige kluit. Wij hebben vele vormen en hagen Taxus Baccata bij TaxusTopper.nl.