Mammoet-Tafels

houthandelU zoekt hout voor dat ene nieuwe project in de tuin waarmee u aan de gang wilt gaan. Of wilt u zelf een meubel in elkaar knutselen en daarvoor heeft u geen genoeg hout voor? Dat maakt dan niet uit als u een houthandel Haarlem zoals Mammoet tafels in de buurt heeft. Mammoet Tafels is dus een houthandel Haarlem die zichzelf dus bezig houdt met het verkopen van houten planken. Zo kunt u deze op maat en op hoeveelheid aanvragen en dit bedrijf zorgt ervoor dat het hout zo snel mogelijk bij u is. Dit bedrijf weet dan ook zeer goed wat ze doen en hebben door vele jaren ervaring veel hout verkocht en mogen zichzelf dan ook wel echte ‘hout kenners’ noemen. Oftewel u krijgt nooit troep in huis wat maar een paar dagen mee kan maar u bent verzekerd op kwaliteit.

 

Mijn ervaring met Mammoet Tafels

Mijn ervaring met de diensten van dit bedrijf is zeer goed. Zo wou ik graag een paar nieuwe houten zitmeubels achter in mijn tuin zetten en deze dan zelf maken. Maar helaas had ik hier het hout dan net niet voor. Dus ik ben gaan kijken in de regio voor een houthandel die mij hout zou kunnen leveren. Zo ben ik uiteindelijk uitgekomen op Mammoet tafels. Een bedrijf waarbij ik vriendelijk geholpen werd en die genoeg planken op voorraad had om mij meteen mee te kunnen geven. Zo lag binnen 1 week al al het hout in mijn achtertuin en daarom kon ik op tijd beginnen met het maken van mijn eigen meubels.