index_01Klimaatservice Ambacht levert zoals je in de titel al levert de dienst voor het vervangen van de Cv ketel. Een dienst waar je zo nu en dan weleens gebruik van dient te maken. In de winter is het natuurlijk het must dat de Cv ketel werkt. Want, het kan niet zo zijn dat de Cv ketel ten tijden van een van de koudste, zo niet de koudste, periode van het jaar begeeft en je niet de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van warm water om mee te douchen. 

cvketel

Mocht het noodlot toch toeslaan, en het gebeurt meestal op een ongelukkig moment wanneer je er niet rekening mee houdt, dan staan de medewerkers van Ambacht Klimaat Service klaar voor jou. Wist je trouwens dat een Cv ketel een levensduur heeft van maar liefst vijftien jaar? Dat is een lange tijd, maar het blijft toch raadzaam om deze Cv ketel zo nu en dan na te laten kijken door een medewerker van een gespecialiseerd bedrijf, zoals Ambacht Klimaat Service.

Interieur,_zolder_met_schoorsteen_en_cv-ketel_-_Coevorden_-_20422225_-_RCE

 

Ga jij ook voor ambacht?

Het vak van het vervangen van een Cv-ketel is een klus voor een gespecialiseerd bedrijf en vereist ambacht. Wellicht ook dat dit de inspiratie was voor de oprichters om het woord ambacht in de naam van hun firma te verwerken. Heb ik je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar wat Ambacht Klimaat Service voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op hun website.