Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op mijn blog! Vandaag ga ik het met jullie hebben over Buitenverlichting. Sinds kort ben ik samen met mijn vriendin verhuisd naar een groter huis. Dit hebben mijn vriendin en ik besloten omdat wij allebei een forse loonverhoging hebben gekregen, hierdoor hebben wij dit kunnen betalen en het bevalt ons uitstekend. Wij wonen hier nu al een maand en alles is af.  Het is echt ons droomhuis geworden waar wij al jaren lang samen over aan het dromen waren. Ons huis was klaar en alleen de achter tuin moest nog opgeknapt worden. Hier hadden wij wilden plannen mee zoals een zwembad, tuinhuisje en natuurlijk ook buitenverlichting. Mijn vriendin en ik zijn samen gaan nadenken over hoe onze achtertuin eruit moest komen te zien. Wij besloten om lampenlicht te gaan benaderen voor onze verlichting, ook wilde wij een zwembad aanleggen en hier gingen wij een geschikt bedrijf voor zoeken.

Het is mooi geworden!

Eindelijk is alles klaar en het is echt mooi geworden. Mijn vriendin en ik zijn echt trots op ons huis! Het zwembad staat heel chique in onze achtertuin en ook is de buitenverlichting heel mooi geworden! Wij hebben zelfs verlichting rond ons zwembad heen, zodat wij altijd licht hebben daar. Dit was dan ook een idee van lampenlicht.nl waar wij heel blij mee zijn. Willen jullie ook de beste verlichting in jullie tuin? Neem dan nu een kijkje op deze site!