gevelbekleding hout

Maak je gebruik van gevelbekleding hout van Plastica.nl dan weten we zeker dat je een gevel hebt die opvalt in de wijk. Of dit nu een gevel is voor een bedrijf, of je gebruikt de houten beplating om je woning mee te bekleden. De gevelbeplating is zo bewerkt dat deze bestemd is voor weer en wind, na een strenge winter met veel slecht weer is de gevel nog net zo als daarvoor. Schilderen of lakken is niet nodig ieder jaar, de houten gevels zijn namelijk onderhoudsarm.

gevelbekleding hout

Voor ieder gebouw geschikt

Waarvoor je de gevelbekleding wilt gebruiken is eigenlijk geen issue, je kunt gevelbekleding hout gebruiken waarvoor je wilt. Voor je woning of een bedrijfspand, doordat er zeer veel keus is vind je altijd wel een passende bekleding waarvoor dan ook. Om het milieu hoef je geen zorgen te hebben, alle producten die Plastica.nl gebruikt zijn op een duurzame manier gewonnen in de natuur. Dit wordt bewezen met een keurmerk voor alle producten.

gevelbekleding hout

Ieder project wordt een plaatje

Voor ieder project is er een geschikte soort gevelbeplating te vinden, welke kleur hout je ook mooi vindt. Wil je het neusje van de zalm onder de houtsoorten dan is Elements Vulcan de houtsoort voor jou, dit soort is namelijk thermisch gemodificeerd. Maar een ander soort hout die in meerdere kleuren leverbaar is, Cape Cod gewonnen uit Noord Amerikaans grenen. Welke houtsoort je ook kiest, iedere soort komt uit verantwoord beheerde bossen en niet zomaar uit de natuur.