logo_tr1

bankstel-reinigen-in-rotterdam-300x240Tijdens de verhuizing naar mijn nieuwe huis is er veel stof op mijn meubels gekomen door de verbouwing. Mijn bank heeft een aantal grote vlekken gekregen door te veel stof en deze heb ik er zelf niet uitgekregen. Een vriend van mijn vertelde over een bedrijf dat het reinigen stoffen bank helemaal zou kunnen doen voor mij.

Bellen

Het bedrijf heb ik dezelfde dag nog gebeld, omdat die vriend van mij vertelde dat het bedrijf werkzaam is in de regio van Rotterdam. Aan de telefoon heb ik het een en ander gevraagd. Naar mijn mening was het reinigen van een stoffen bank bij dit bedrijf ontzettend goedkoop en dat beviel mij wel heel erg goed.

hoekbankstel-schoonmakenMet het bedrijf had ik een afspraak gemaakt voor diezelfde week, zodat ik eindelijk weer op een schone bank kon gaan zitten. Op de dag zelf stond er iemand van het bedrijf voor mijn deur om de bank even grondig aan te pakken.

De vlekken waren volgens de persoon moeilijk uit de bank te krijgen, maar het was voor hem niet onmogelijk. Hij is wel lang bezig geweest me de bank, maar ik moet zeggen dat ik al snel een groot verschil zag.

Toen hij klaar was zag ik dat mijn bank weer een mooie kleur had. De stof moest nog wel even goed opdrogen en ik moest er niet op gaan zitten, omdat ik anders weer lelijke kringen zou gaan krijgen. Na een paar uur was de bank opgedroogd en de kleur was weer helemaal fris!