Tip: Lichtkoepels.info! Meer licht in huis wilt iedereen. Nou ja, teveel licht in huis is natuurlijk ook niet ideaal. Nu dat wij recent een koepel hebben geplaatst in onze keuken merken wij enorm veel verschil qua lichtinval. Voor enkele weken terug hebben wij ervoor gekozen om een oplossing te vinden zodat wij niet steeds onze lampen aan hoeven te zetten. In onze keuken was dit helaas van toepassing waardoor de energierekening aardig hoog uitvalt.

Oplossing?

Uiteindelijk hebben wij er toen voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een manier om onze energienota aan de lage kant te houden. Doordat ik wat rond heb gezocht op het internet ben ik tot de conclusie gekomen dat Lichtkoepels.info ons wellicht kan helpen. Door middel van een koepel te plaatsen in onze keuken creëer je meer licht in huis, tevens kunnen de lampen dan uit blijven. Hierdoor besparen wij met onze energie wat uiteraard ten goede komt voor ons.

Zelf plaatsen

In de eerste instantie wisten wij niet of dat het mogelijk is om dit zelf te plaatsen. Doordat dit bedrijf een duidelijke instructievideo heeft met de stappen welke je moet volgen was het voor ons duidelijk. Hierdoor hebben wij er ook voor gekozen om een bestelling te plaatsen. De afmeting van onze bestelling is 160 bij 160. Oftewel, voldoende licht hebben wij nu in onze keuken. Mocht jij net zoals ik graag willen besparen op de energierekening. Dan raad ik je aan om eens op de bovenstaande link te klikken!