palmshop

palmshop

Webshop

Voor mijn nieuwe huis wilde ik graag wat speciale dingen toevoegen in het interieur. Het leek mij ook een leuk idee om wat palmen in grote potten te plaatsen. De ruimte daarvoor heb ik toch! Een vriendin van mij zei dat ik eens op http://www.mypalmshop.nl moest gaan kijken. Daar schenen ze de mooiste palmen te verkopen. Ik bezocht daarom al snel http://www.mypalmshop.nl en zag daar verschillende palmen die mij erg mooi leken. Die kon ik daar online bestellen! Dat is ideaal, want dan zit je ook niet zelf met het gedoe van een grote plant verplaatsen. Het verhuisdrama heb ik nu al wel achter mij, dus verder bestel ik graag online dat ik niet meer zo vaak heen en weer hoef te rijden! Zo gezegd, zo gedaan. En nu heb ik twee prachtige grote palmen in mijn huis staan. Ze brengen echt een fijne sfeer met zich mee.

palmshop

Leuk interieur

Een echte palmboom in je huis is vaak geen optie, maar een plant uit de palmenfamilie is vaak wel mogelijk. Deze zijn er ook in verschillende formaten en zo kun jij altijd kijken wat het beste in jouw huis past. Mijn palmen staan in de woonkamer, maar voor in de slaapkamer zijn er ook verschillende palmen die mooi zouden staan. De palmen hebben echt een exotisch karakter, waar ik zelf dol op ben. Dat pas mooi in mijn interieur, dat ik laatst heb aangepast met lichtblauwe muren. Ik ben er weg van! Wat denk jij?