Renovatie woning, dit hebben wij laten uitvoeren door een aannemer die goed staan aangeschreven. De weg naar de aannemer toe hebben wij gevonden via de website, verbouwaanvraag.nl. Wanneer je op deze website kijkt, dan zie je hier veel informatie met betrekking tot een verbouwing, klein of groot, aan je woning. Omdat onze woning erg verouderd was in een aantal ruimtes (Denk hierbij aan de garage en de badkamer), wilde wij hier wat aan doen omdat wij onze woning graag te koop willen zetten. Toen ben ik mij wat gaan oriënteren op het internet en al snel kwam ik deze informatieve website tegen. Hier kon ik tevens ook indicatieprijzen vinden. 

Renovatie woning

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat

De renovatie die wij aan onze woning hebben uitgevoerd, is een geslaagd project geworden. De verbouwing verliep erg snel en de badkamer is als nieuw. De garage is weer stevig en het dak hiervan lekt ook niet meer. Op deze manier kunnen wij de mensen die interesse hebben in onze woning, garanderen dat er geen geborgen gebreken zijn. Voor ons het belangrijkste, dat wij niet te ver onder de vraagprijs hoeven te gaan om onze woning te kunnen verkopen. 

De woning die wij nu op het oog hebben, vergt ook onderhoud en misschien een aanbouw. Ook dan gaan wij diezelfde aannemer inschakelen omdat wij alleen maar tevreden zijn over de diensten die zij leveren. De prijzen die zij hanteren zijn erg aantrekkelijk en wij hebben meer woongenot.

Renovatie woning