LogoWie wilt dat nou niet? Lekker genieten in de zon in het buitenland en nog wel bij je eigen vakantiewoning! Het moment dat ik deze gedachtes heb gekregen heb ik ook niet langer gewacht en ben gelijk stappen gaan ondernemen, je leeft tenslotte maar een keer! Ik wilde graag een Villa kopen Corfu maar dan ook een grote villa kopen waar ik geen zorgen hoef te maken over de ruimte of wat dan ook! Het is voor mij dan wel de bedoeling dat ik zowel in Corfu zonder problemen kan genieten van de zon maar dat ik in Nederland ook geen zorgen hoef te maken. Het begin is voor mij gemaakt om de zoektocht te starten naar een woning die in mijn straatje past. Gelukkig bestaat er Google nog en vanuit Nederland heb ik diverse woningen kunnen vinden. De boeking om ernaartoe te vliegen is ook al gemaakt dus werkelijk gezien kan ik niet wachten.

Diversiteit aan villa’s te vinden in Corfu.IMG_1727-kl2

Voor een hoop mensen zijn er verschillende mogelijkheden in klasse te vinden in de villa’s. Als je namelijk via Google invoert Villa kopen Corfu kom je vrij snel terecht bij een hoop aanbieders die een geschikte woning voor je aanbieden voor verschillende prijzen. Gelukkig hoef ik me daar geen zorgen voor te maken en zonder problemen het vliegtuig instappen om de woningen te bezoeken die in mijn dromen voorkomen! 515_14big-kl4