seniorenhulp-logo

Als er een sterfgeval is dan moet er vaak heel erg veel geregeld worden. Een van die dingen is het regelen waar de inboedel heen moet en wie wat daarvan krijgt. Vaak blijven er veel spullen over die soms worden weggegooid. Deze inboedel nalatenschap kan vaak ook worden weggegeven aan een goed doel en dat is iets waar ik laatst achter kwam.

Goed doel

verhuisdozenDoordat er een goede vriend van mij was overleden waren wij natuurlijk diep geschrokken. Omdat ik goed contact heb met de familie heb ik mijn hulp aangeboden, zodat zij zich minder zorgen hoefde te maken. Ik heb geregeld dat een bedrijf de inboedel nalatenschap kwam ophalen. De familie had alle waardevolle en spullen van emotionele waarde al meegenomen.

De bedoeling was eerst dat alle overige spullen weggegooid zouden worden, maar het bedrijf vertelde mij dat de spullen ook aan een goed doel geschonken kon worden. De familie vond het een goed idee om deze spullen aan mensen te schenken die dit nodig zouden hebben inplaats dat deze werden weggegooid.

verhuisliftHet bedrijf Seniorenhulp heeft ervoor gezorgd dat de spullen opgehaald konden worden en dat alles gedemonteerd werd en het huis helemaal opgeleverd zou worden.

Seniorenhulp heeft ervoor gezorgd dat de familie geen extra energie verspilde aan dit soort zaken en dat zij zich op andere dingen konden concentreren zoals het rouwproces en steun zoeken bij elkaar. Het is diep treurig dat dit zo snel is gegaan allemaal.