Wat kan je toch genieten van een zwemvijver! Deze hebben we voor de zomer laten plaatsen aangezien we onze tuin wilde gaan renoveren. Hoge kosten hiervoor zat ik niet op te wachten waardoor ik wat intensiever ben gaan zoeken op het internet. Nu dat ik ben gaan zoeken op het internet hoopte ik het snel te vinden. Een bedrijf die onze tuin had gerenoveerd wist al wel dat je bij zwemvijver-expert.nl aan het juiste adres bent. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij hun een afspraak te maken zodat ze bij ons thuis konden kijken en hier een offerte voor op kan maken. Dit heb ik hun toen die tijd niet nog een keer laten vertellen natuurlijk.

images-1

Zo zijn ze bij ons langs geweest om het te bekijken en hopelijk viel de offerte alsnog mee. Op zich maakte het ons niet zoveel uit wat de kosten hiervoor gaat worden, als je het goedkoper kan krijgen ben je toch geen dief van je eigen portemonnee? Gelukkig kregen we al snel een offerte bij ons in de mail waren we beide enorm tevreden over waren. Ik heb nooit verwacht dat het zo voordelig kan zijn als wat ik bij hun heb gezien!

Hierdoor was het voor ons duidelijk dat het plaatsen van een zwemvijver nu toch echt ging gebeuren. Die ochtend zijn ze toen aan de slag gegaan en in de avond kon ik het al gaan vullen met water! Hoe gaaf is het dat het zo snel mogelijk geplaatst kan worden, al met al hebben we hier al geregeld plezier mee beleefd.