Logo LetsLeds

Bij led spots mini ben je bij Letsleds aan het juiste adres. Zij bieden namelijk vier verschillende soorten spots aan. De 1 centimeter, 3 centimeter inbouwspots en de 31 en 43 millimeter. De led spots zijn zeer populair omdat zij dankzij het formaat voor veel verschillende toepassingen bruikbaar zijn. 

 

Een zeer ruim assortiment en voordelige prijzen 

Letsleds is zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden echte experts op het gebied van led verlichting. De led spots mini zijn zeer geschikt voor gebruik in de badkamer, onder een kloofje, onder keukenkastjes, caravans, campers voor in de keuken. De sporen kun je vrijwel op iedere gewenste plek plaatsen en deze spots zijn vrijwel onzichtbaar. het bedrijf heeft in de loop van de jaren zeer veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van led verlichting. Normale spaarlampen en tl buizen verbruiken zeer veel stroom in vergelijking met led verlichting. Daarom zal je ook direct erg veel geld besparen op jouw energierekening. Woonkamer

 

Waarom kiezen voor led spots mini 

De 3 watt led spot is slechts 1 centimeter hoog en is vergelijkbaar met de 30 watt halogeen lamp. De lamp is geschikt om te dimmen van 100 tot 10%. Zoals de naam al aangeeft zijn deze spots beschikbaar in een ronde en vierkante variant. De terugverdientijd van deze spots is bij 5 branduren per dag ongeveer 11 maanden. De spots hebben ongeveer 25000 branduren en hebben een sfeervolle kamertemperatuur tussen de 2500 en 2700 kelvin.