Goede feestjes geven waar later nog over wordt gesproken is een kunst. Je moet een goede combinatie van verschillende evenementen hebben om het echt leuk en memorabel te maken.

Misschien wel het belangrijkste is eten. Zelfs niet muziek kan de belangrijkheid van eten overtreffen. Geef je een feestje wat begint na het avondeten dan willen mensen nog steeds borrelen. Zorg voor lekkere kleine hapjes waar iedereen zin in heeft. Guacamole, dipjes, chips, kleine kant en klare hapjes doen het altijd goed.

Naast eten is er dan het drinken. Zorg dat je genoeg variatie voor iedereen hebt. Bier, wijn, wat sterk. Maar ook voor mensen die weinig of geen alcohol drinken opties genoeg. Denk aan lekkere soorten fris die aangevuld kunnen worden met limoen, citroen, gember, vruchten en siropen.

Dan komen we aan op muziek. Bekijk je groep en negeer hun wensen qua muziek vervolgens compleet. Je weet waar zij echt los op komen of dat nou alternatieve rockhits zijn of foute nineties nummers. Daarnaast kan je als top actie ook een goede dj huren die jullie een avond lang kan laten dansen.

Decoratie zorgt er voor dat mensen leuk op de foto kunnen. Maak een deel van de ruimte tot photobooth ruimte en zorg voor een unieke aankleding. Ballonnen, slingers, glitters, grote planten, kralengordijnen, disco lampen, je kan het zo gek niet bedenken. Laat ook een spanddoek bedrukken voor de achtergrond van je photobooth. Andere artikelen om te bedrukken vind je op Maxilia.nl!

Licht je buren in! Om te voorkomen dat de politie aan je deur is, is het aardig om twee weken van tevoren en daarna een week van tevoren briefjes in de bus te doen. Hierbij geef je aan dat je een feestje gaat geven, of hier bezwaren tegen zijn op de bepaalde datum en je geeft ook de eindtijd aan. Als je tegen de tijd van je feestje verder niets hebt gehoord van je buren dan kan je er vanuit gaan dat alles snor zit. Party on!