Ons huis ziet er weer stralend uit dankzij schildersbedrijf ‘t Gooi. Een hele tijd zaten wij tegen deze klus aan te kijken, waar moesten wij beginnen. Ooit hebben wij een poging gedaan om ons huis zelf te schilderen, maar achteraf gezien was dat niet zo een goed idee. De verf begon na een half jaar er al af te bladderen, waardoor wij opnieuw aan deze klus moesten beginnen. Daarom hebben wij besloten om deze keer deze klus uit handen te geven en zelf niet meer de ladder op te gaan. Behalve dat het bedrijf Edberg zeer ervaren personeel in dienst heeft weet ik zo zeker dat dat ons huis er straks weer stralend uit ziet.  

Supermooi in de verf

Wat ben ik blij dat wij de hulp van het schildersbedrijf ‘t Gooi hadden ingeschakeld. Het idee dat ik de ladder op moest maakte mij al moe. Nu kon ik makkelijk vanuit mijn luie stoel in de tuin zien hoe deze klus geklaard werd. Het Schildersbedrijf Edberg had binnen één dag onze kozijnen aan de voor en achterkant van ons huis geschuurd en in de grondverf gezet. Morgen wordt er begonnen met te verven.

Mocht je ook de hulp van dit bedrijf willen inschakelen kijk dan eens op hun site, want behalve verven kunnen zij nog veel meer voor je betekenen, zoals;

  • wandafwerking
  • houtrot herstel
  • stukadoorswerkzaamheden
  • gevelreiniging