Is het tijd om een nieuwe schuur te kopen? Er zijn wat dingen die je goed met afwegen voordat je een schuur koopt. Misschien is het nog helemaal niet nodig om een nieuwe schuur te kopen, want als alles het nog doet en er goed uitziet hoef je niet per se een veel grotere. Maar misschien wil je iets groots erin kwijt zoals een Gereedschapswagen. En zelfs als je geen Gereedschapswagen kwijt hoeft kan een grotere schuur van pas komen als je gewoonweg een plek wilt waar je kan werken terwijl het buiten niet zo lekker weer is. Klussen, timmeren, zagen en bouwen is namelijk echt niet gewenst als je in de regen moet staan, ook al is niks eigenlijk gewenst als je in de regen moet staan. We hebben het hier verder over dingen die je in je achterhoofd moet houden als je erover nadenkt om een nieuwe schuur te kopen.

Nadenken

Dus als eerste moet je nadenken of je oude schuur echt zo erg is. Het is wel een grote investering zo een nieuwe schuur dus denk even na of je die nieuwe echt nodig hebt. Misschien wil je een schuur omdat hij dus groter is en je er meer dingen in kunt bewaren of misschien wil je een plek waar je kan werken. Daar zijn ook andere opties voor, zo kan je bijvoorbeeld ook gewoon een overdakje kopen voor over de deur van de schuur.

Frisse lucht

Dat is misschien zelfs fijner als je aan het werk gaat, dan zit je in de frisse lucht wanneer alle dingen van je werk af komen. Bij het klussen kan namelijk veel stof, zaagsel, en chemicalien vrij komen, dus het is misschien zelfs beter om lekker buiten te zijn. Denk er goed over na wat handig is voor jou en wat je nodig hebt.