Hoe u uw eiken panelen kunt bedekken 

 

Eiken panelen zijn een klasse apart. Ze zijn warm, elegant en altijd uitnodigend. Ze kunnen gemakkelijk worden gebruikt om elke kamer van uw huis een geheel nieuwe look te geven, als aanvulling op uw huidige inrichting. Ze zijn een van de meest veerkrachtige elementen die je tegen bijna elke prijs aan een kamer kunt toevoegen. Als u eiken panelen in uw huis heeft liggen, is het tijd om deze ook te behandelen. Je kunt ze waxen, schilderen of beide. Waxen is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid van eiken panelen naar voren te brengen. De was beschermt het hout tegen vocht, wat kan leiden tot kromtrekken en verkleuring. Misschien wil je beginnen met een wax voor alle doeleinden, zoals scheerschuim of zelfs babyolie, en dan geleidelijk overstappen op de meer gespecialiseerde wax die beter afdicht. 

 

Plat fineer of een textuur creëren 

 

U kunt dun, plat fineer kopen of u kunt creatief zijn en een textuur creëren op uw eiken panelen. Een leuk idee is om een ​​kant van je lambrisering een heel lichte bruine tint te geven en die als basiskleur te gebruiken voor de rest van het interieur van je kamer. Daarna schilder je gewoon de andere helft van je lambrisering in een rijkere, diepere tint bruin, en je hebt een moderne interpretatie van de zeventiende-eeuwse look. 

 

De laatste optie 

 

De laatste optie voor het afdekken van uw eiken panelen is het gebruik van houten panelen. Houten lambrisering zijn eigenlijk verwijderbare en herbruikbare planken gemaakt van hout die in het frame van uw huis worden gelijmd en geschroefd. Ze zijn een fantastische optie voor het afdekken van grote gaten en openingen in uw muren. Een leuk ding over het plaatsen van houten lambrisering is dat ze niet veel ruimte in beslag nemen. Als een toegevoegde bonus zijn ze zeer betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar. Ik raad houten panelen ten zeerste aan als uw primaire methode om uw blootgestelde eiken panelen te bedekken zonder al te veel geld uit te geven. 

 

End Of Article