matras 130 x 200

Niet voor niets is het matras 130 x 200 voorzien van de beste kenmerken voor een matras, het matras is namelijk in eigen huis ontwikkeld bij perfecthomeshop.eu. Na maanden van testen, onderzoeken en ontwikkelen zijn de belangrijke eigenschappen voor een matras uitgevonden. Hierbij moet je denken aan het comfort, duurzaamheid, temperatuur en ondersteuning, door deze samen te voegen in een matras heb je een perfect eindresultaat als gevolg. Op deze manier zijn alle matrassen in de webshop samengesteld.

matras 130 x 200

Het comfort is bepalend voor de nachtrust

Wanneer je altijd een goede nachtrust wilt hebben, is het comfort van een matras daarvoor bepalend. Gelukkig heb je zelf in de hand wat voor matras 130 x 200 je kiest, alle soorten matrassen zijn in de webshop van perecthomeshop.eu verkrijgbaar. Van heerlijk zacht tot een zeer stevig matras, kies wat je lichaam nodig heeft om goed tot rust te komen en je weet zeker dat je er jarenlang plezier van hebt. De materialen die zijn gebruikt voor het matras zijn zeer duurzaam.

Stoffen en materialen

Koop je een matras 130 x 200 dan mag je verwachten dat er gebruik is gemaakt van de beste materialen, maar dat is nog niet alles. Alle stoffen zijn met de hand verwerkt in het matras, dit betekent naast een nog beter comfort ook een matras van perfecte kwaliteit. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, speciaal gemaakt voor personen van 50 tot 150 kg. Met de hoes die afritsbaar is, en te wassen in de wasmachine heb je de zekerheid dat je altijd een fris matras hebt om op te liggen.