Een grote palm binnen plaatsen is misschien niet altijd zo’n voor de hand liggende keuze. Toch kan het perfect! Met een palmplant die een relatief grote ruimte inneemt, creëer je een grote groene zone binnen in huis. Plaats een grote palm tree in je trappenhal, aan je grote schuifraam naar je tuin of als eyecatcher naast je zitbank. Eén of meerdere grote palmen binnen werken inspirerend en vooral rustgevend. En ze brengen een groot zuurstofgehalte in huis.

Je groene palm combineren met andere kleuren in je interieur

Groen laat zich makkelijk combineren met andere kleuren. Plaats je grote palm binnen tegen een witte of lichtgrijze muur en hij valt meteen op. Of zet hem tegen een aardebruine muur of een muur met houtstructuur. Hier krijgt hij een zeer natuurlijke uitstraling. Ook tegen een ruwe bakstenen muur komt je palmboom mooi tot uiting. En wat dacht je ervan om een heuse tropische hoek te creëren? Je kiest bijvoorbeeld voor fotobehang met een tropisch woud. Dan is het net of je palmboom een onderdeel is van dit decor. Samen met grote palm voor binnen kun je nog kleinere palmen aankopen. Of ga voor enkele andere exotische bomen zoals citrusboompjes, vijgen en olijven? Jij bepaalt perfect hoe ver je wilt gaan in je tropische creatie.

Hoe krijg je jouw grote palmplant in huis?

Een grote palm voor binnen vervoeren is niet zo eenvoudig. Je loopt het risico de plant te beschadigen. Of je krijgt een heleboel aarde in je kofferbak. Laat het transport aan vaklui over, zij weten hoe het moet. Van zodra jij online bestelt, wordt je grote palmboom ingepakt zoals het hoort en naar jou toe vervoerd. Zo heb jij alvast een zorg minder en kun je je volledig richten op de inrichting van je interieur. Kies voor exotisch groen en waan je in verre oorden. Je palmboom voor binnen is alvast een mooie start!