Oplevering van een huurwoning

Ben jij benieuwd waar de oplevering van een huurwoning het beste verloopt? Daar heb ik het antwoord op! Seniorenhulp verzorgt de oplevering in zijn geheel en doet dat snel en kundig. Toen wij moesten verhuizen, gingen wij op zoek naar een goed bedrijf. Online kwam ik Seniorenhulp tegen en toen zag ik dat zij meer doen dan alleen verhuizen. Een woning geheel klaarmaken voor nieuw gebruikt valt onder meer onder hun dienstverlening. Denk hierbij aan zaken zoals het verwijderen van vloerbedekking en gordijnen, maar ook het opruimen van vuil en zaken als schroeven en lampen. Dit is ideaal! Dit zijn vaak klussen die langer duren dan verwacht. Omdat Seniorenhulp ons de oplossing bood, hoefden wij ons nergens meer over te  bekommeren.

 

Oplevering van een huurwoning

Seniorenhulp deed de oplevering van een huurwoning

Wij schakelden Seniorenhulp in voor de oplevering van een huurwoning en zodoende was eigenlijk alles al geregeld. Zij begonnen met het selecteren van bruikbare goederen. Dat wil zeggen dat zij de dingen die wij nog wilden meenemen zouden inpakken en de rest weggooiden. Alles werd ingepakt en weggebracht en vervolgens gingen de mensen aan de slag met de schoonmaak en opruiming. Er werd dus ook gestofzuigd en de keuken werd goed ontvet. Toen ik aan het eind nog even ging kijken was het appartement geheel leeg en schoon en daarmee direct klaar voor nieuw gebruik. In de nieuwe woning werden de spullen uitgepakt en op hun plaats gezet. Zelfs onze schilderijen werden weer aan de muren gehangen en lampen werd geïnstalleerd. Dit is de eerste verhuizing in mijn leven waar ik mij geen seconde druk om heb gemaakt! Het is erg prettig dat Seniorenhulp alle lasten compleet uit handen neemt.

Oplevering van een huurwoning

Ook verhuizen

Krijg jij ook een nieuw huis of wil jij graag verhuizen? Dan kun je contact opnemen met Seniorenhulp. Zij vertellen je graag meer over waarmee zij jou van dienst kunnen zijn.