Men wilt vaak graag weten wat de populairste grind soorten zijn. Dit omdat het aanbod van split zo groot is, dat je niet weet waar je moet beginnen. De populairste split soorten zijn de: Basalt, Ardenner en Yellow sun split. Waarom dit de meest populaire split soorten zijn, heeft te maken met een altijd aspecten. Als eerst zijn deze drie split soorten allemaal met een scherpe prijs. De andere reden is dat de kleuren bij de meeste wel aanslaat. De Basalt en Ardenner split heeft een donkere, antracieten kleur wat de meeste consumenten een mooie kleur vinden. De Yellow Sun split heeft een gele kleur en wordt het meest gebruikt in de Nederlandse voortuin. Wil jij deze split bestellen? Split voor de laagste prijs; Siergrind33.nl.

Opzoek naar split voor in je tuin en heb jij een grotere afname nodig? Dan kun je het best kiezen voor losgestort! Wanneer je kiest voor losgestort split, dan wordt het split – zonder enige verpakking – in de vrachtwagen geladen. Vervolgens kan de vrachtwagen het vervolgens ook los storten op een locatie naar keuze! Let wel op, de locatie moet toegankelijk zijn met een vrachtwagen. Ook wordt het door ons aangeraden om van tevoren goed te overleggen over de levering, zodat je niet tegen problemen aanloopt. Weet jij al welke split type jij gaat bestellen? En laat jij het losgestort leveren of kies je toch voor big bags of andere zakken? Waar je ook voor kiest, wij raden je aan om Siergrind33.nl te bekijken, jouw split specialist!

 

Wanneer je kijkt naar het split aanbod in het assortiment van Siergrind33.nl, zie je dat het erg divers is. De onderscheidende factor bij Siergrind33 is dat ze split steentjes in vele diverse formaten/korrelgroottes hebben. Zo kun je bij hun terecht voor fijne split van 1-3 millimeter, maar ook zijn split steentjes van 60 – 120 millimeter en alles daartussen in leverbaar. Welke formaat split ga jij plaatsen?