Solid Surface stijgt jaarlijks weer in populariteit. Zolang de populariteit stijgt en het steeds goedkoper wordt, kan het binnen een aantal jaren serieus gaan concurreren met keramisch sanitair. Het Solid Surface sanitair is kwalitatief namelijk al stukken beter. Wanneer u kijkt naar de oppervlakte van keramiek sanitair, ziet u dat het vaak rimpels heeft, het is nooit een compleet gladde oppervlakte. Dat is natuurlijk niet mooi en het kan vermeden worden door te kiezen voor Solid Surface sanitair. Bij Solid Surface bent u namelijk altijd verzekerd van een gladde en strakke oppervlakte. Maar wat is Solid Surface? We leggen het u graag uit.

Solid Surface is een gegoten steensoort. Het bestaat uit acryl en natuurlijk mineralen. Wanneer u deze twee materialen samenvoegt, krijg je Solid Surface. Deze sterke en massieve steensoort biedt een tal van mogelijkheden op het gebeid van sanitair. Echter is Solid Surface niet alleen mooi, het heeft ook een aantal andere pluspunten.  Zo is Solid Surface vochtbestendig, het materiaal blijft altijd vlekvrij en het is naadloos, daarom heeft het ook een vlakke en gladde oppervlakte. Ook is het onderhouden van Solid Surface erg eenvoudig! Het best is om iedere dag het Solid Surface sanitair, af te doen met een vochtig doekje.

 

Solid Surface is duurzaam omdat het wordt gemaakt met natuurlijke grondstoffen. Een kenmerk van Solid Surface is dat het erg lang meegaat zonder kwaliteit te verliezen. Wilt u dus een complete combinatie van duurzaamheid, hoge kwaliteit en een scherpe prijs? Kies dan voor Solid Surface bij Sanitair33.nl. Bekijk snel het assortiment online door de webwinkel te bezoeken. Het breed assortiment van Solid Surface varieert van badkamermeubels, wastafels, toiletten tot aan vrijstaande baden en designradiatoren. Gaat u uw complete badkamer voorzien van Solid Surface of kiest u alleen voor een aantal Solid Surface sanitair artikelen?