Heeft een vriend, vriendin, familielid of kennis van je onlangs een huis gekocht of gehuurd? En ben je uitgenodigd om binnenkort langs te gaan? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Een housewarming cadeau is op zo’n moment wel gepast. Maar wat moet je dan in hemelsnaam kopen? Je vindt hieronder wat inspiratie.

Standaard cadeaus voor een housewarming

Mocht je niet zoveel moeite willen doen voor een leuk cadeau, dan kun je ook gewoon voor een standaard cadeau gaan, vooral als het om iemand gaat die je eigenlijk niet zo goed kent. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn, een geurkaars, een mooie bos bloemen of een plant.

Originele cadeaus

Wil je iets meer moeite steken in het bedenken en kopen van een leuk cadeau, dan zijn er ook genoeg opties. Wat dacht je van een set mooie wijnglazen? Het is ook leuk om een persoonlijke kalender cadeau te doen. Kies verschillende foto’s uit (bijvoorbeeld van jou en de ontvanger samen) en knutsel een leuke kalender in elkaar. Zo’n gepersonaliseerd cadeau zal zeker in de smaak vallen.

Een wat duurder cadeau

Heb je wat meer te besteden en gaat het om iemand die je goed kent, zoals een familielid? Dan kun je voor een wat duurder cadeau gaan. Het is leuk om een pakket vol luxe etenswaren cadeau te doen. Je kunt zelf kiezen wat je allemaal in dit pakket wil, zoals bijvoorbeeld verse noten, een fles wijn, heerlijke olijfolie en wat verse kruiden. 

Een accessoire cadeau doen

Ook kun je een leuk accessoire cadeau doen voor in het nieuwe huis van de ontvanger. Wil je wat meer geld uitgeven, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een mooie klassieke hanglamp cadeau te doen van LampenShopOnline, mits deze natuurlijk bij de rest van het interieur past van de ontvanger en hij of zij dit nog niet heeft.