verhuur hoogwerker

Wij hebben de kans aangegrepen om een bedrijf te vinden die aan verhuur hoogwerker doen. Hier is het zelfs mogelijk om bemande en onbemande kranen te huren. De naam van dit bedrijf is Kraanverhuur Woerden en hier kan je het beste terecht als je hun hulp nodig hebt. 

Wij hebben hun hulp ingeschakeld voor het verplaatsen van stenen en zand naar de achterkant van ons huis. Onze woning ligt op een prachtige locatie, enige nadeel is dat wij geen echte achterom hebben. Onze tuin grenst aan een sloot en ook hebben wij geen paadje naast ons huis om achterom te komen. verhuur hoogwerker

Geweldig bedrijf

De enige mogelijkheid is om alles door onze woonkamer naar de tuin te verplaatsen en daar zitten wij niet echt op te wachten. Daarom leek het ons verstandig om hier een andere manier voor te vinden om de spullen toch in de tuin te krijgen en de oplossing hebben wij gevonden. Wij hebben een verhuur hoogwerker gevonden die ons met deze klus kan helpen. Op deze manier hoeven wij onze woonkamer niet te belasten met kruiwagens die de spullen naar achteren brengen. Alles kan nu makkelijk over het dak worden getild, echt een geweldige oplossing en klaar binnen een uur.