Vorige maand heb ik op internet gezocht onder ”glasbewassing”. Ik kwam vervolgens uit bij Califax. Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Telefonisch werd ik erg prettig te woord gestaan. Ik zag op het internet al diverse recensies staan over het bedrijf. Zo staat er dat zij een goede service hebben, scherpe prijzen en jouw huis goed schoonmaken. Dat is precies waar ik naar opzoek ben. 

Bij ons is al een lange tijd geen glazenwasser geweest. Wij zijn daarom maar opzoek gegaan naar een professioneel bedrijf dat eens in de zoveel tijd onze ramen doet. Gelukkig hebben wij nu een professioneel bedrijf gevonden wat met regelmaat terugkomt.

Afspraken

Wij hebben met Califax een aantal afspraken gemaakt. Zo komen zij om de twee maanden onze ramen schoonmaken. Nu ze bij ons langskomen, maken zij ook direct bij onze buren schoon en overburen. Het is super zonde dat al deze huizen niet worden gedaan. Gelukkig heeft onze glazenwasser een aantal adresjes erbij. Aangezien wij ook zeer tevreden zijn, mogen zij onze ramen vaker schoonmaken. Het is daarom ook echt een aanrader om bij glasbewassing in Amsterdam Califax in te schakelen. Zij beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf.