barkruk hout

Geef jouw eethoek of eettafel een leuke sfeervolle tint met het kopen van een barkruk hout. Hout is een leuk materiaal en je kan hout zo stijlen dat het perfect past in je interieur. Zo kan je hout kiezen met een donkere tint, een gemengde tint met donkere en lichte houtsoorten, maar zo kan je ook kiezen voor een totaal lichte tint. 

En zo heb je ook nog verschillende soorten hout, namelijk zwarte houtsoorten, bruine houtsoorten en rode houtsoorten. En wat nog meer leuk aan hout is, is dat hout bestaat uit nerven en noesten en dat het ook nog eens een natuurlijk product is. En zo heeft elke barkruk hout een compleet andere uitstraling. Voor welke uitstraling kies jij dan voor jouw bartafel? 

barkruk hout

Voor iedere woonstijl een houten barkruk

Ben je liever fan van een moderne stijl of heb je liever Scandinavisch of misschien wel van retro tot klassiek. Zo heeft iedere barkruk hout een eigen stijl en past het bijna elk interieur wel thuis. Zo weet je dat het kiezen van een houten barkruk geen slechte keuze moet en kan zijn. 

Vind je helemaal hout niet mooi of past dat toch net niet in je interieur, kies dan voor een mix. Doordat hout dus verschillende soorten heeft, kan je spelen met de kleuren en kan je een leuke barkruk creëren. Dus kijk vooral eerst naar welke interieur je thuis hebt en wat er bij zou passen.