Mijn man en ik hebben een sigarenboer die helaas al een paar keer is overvallen. Maar daarnaast, rond elke december maand, wordt onze etalage ruit ingegooid of sneuvelt deze vanwege het vuurwerk. We zitten in een wijk vol jongeren die weleens goed de band uit springen moet u weten en we waren het de laatste keer dat onze ruit weer kapot ging erg overstuur. Dus besloten we te gaan kijken wat de beste oplossing zou zijn hiervoor. Op de glasgigant.nl kwamen we erachter dat er niet alleen zoiets als dubbel glas bestaat, maar triple glas bestaat dus ook! Gezien wij alleen maar het beste voor ons kleine winkeltje willen besloten we om hier wat dieper in te duiken. We vonden dus triple glas van 4 of 6 mm dik, opgebouwd uit drie glasplaten met daartussen twee spouwruimtes die gevuld zijn met argonglas en HR gecoat zijn. Ze verkopen daarnaast ook de materialen die u nodig heeft om het te kunnen plaatsen. Het doel van dit triple glas is om de isolatiewaarde te verbeteren, energie te besparen, letselveiligheid te verhogen en hierbij ook direct het comfort. Het is hoog rendements- en veiligheidsglas. Het triple glas heeft een enigszins geluidswerende werking en is toepasbaar in de meest voorkomende kozijnen. Er is ook de mogelijkheid om een ventilatierooster te bestellen als extra. U moet wel rekening houden bij dit glas dat het dikker en zwaarder is vanwege de extra glasplaat. Het kozijn waar het in wordt geplaatst moet dus ook dikker zijn vanwege dit feit. In het voorjaar en in de herfst zal er sneller condensvorming zijn op het triple glas, dit is niet erg en verdwijnt vanzelf heb ik gelezen. Het is een goed teken dat de ruit dit doet, het betekent namelijk dat de ruit goed isoleert. De website verkoopt ook enkel- en dubbel glas en ze voorzien u daarbij ook van de benodigde informatie om een goede beslissing te kunnen maken. Ze verkopen ook spiegels- en wanden, voorzetramen en interieurbeglazing. Alles wat nodig is omtrent ramen en glazen dus!

Triple glas, dé oplossing voor ons probleem

Het heeft ons probleem dus wel opgelost, tijdens het laatste vuurwerk dat werd afgestoken is de ruit gelukkig heel gebleven. Onze winkel is nu dus ook beter geïsoleerd en daar zijn we dus ook heel blij mee. We voelen ons een stuk veiliger en geruster nu we dit triple glas hebben. We hadden geen betere keuze kunnen maken.

Ook interesse in triple glas of een van de andere mogelijkheden?

Dan moet u zeker eens een kijkje gaan nemen op deze website, want:

  • De naam zegt het al: de glasgigant, ze weten alles over glas!
  • Ze bieden diverse mogelijkheden op het gebied van glas.
  • Ze weten waar ze het over hebben en ondersteunen op een fijne manier.

Wanneer u dus ook de beslissing moet gaan nemen of u ander glas gaat nemen, laat u dan voorlichten door de experts op deze site. U zult er geen spijt van hebben, dat hebben wij ook zeker weten niet! Met een gerust hart kunnen wij deze site aanbevelen zodat u er ook beter bij zit.