Beton ciré is een betonsoort die steeds populairder wordt in de wereld van de binnenhuisarchitectuur. Met dit veelzijdige materiaal kun je allerlei looks creëren, van strak en modern tot rustiek en industrieel. In dit artikel verkennen we enkele van de populairste manieren om beton ciré in je huis te gebruiken.

Interieur

Een van de populairste manieren om beton ciré te gebruiken is als backsplash in de keuken. Dit geeft de ruimte een strakke en moderne uitstraling die perfect is voor wie een statement wil maken in zijn keuken. Als je iets uniekers zoekt, kun je beton ciré ook gebruiken om accentmuren of zelfs vloeren te maken. Ook in badkamers wordt dit materiaal steeds populairder, omdat het de ruimte een spa-achtige uitstraling kan geven. Dit slijtvaste betonstuc kan zoals je ziet op vele verschillende manieren gebruikt worden.

Je kunt ook kiezen voor beton ciré met een industriële look, of als je op zoek bent naar iets meer rustieks, dan kun je beton ciré ook gebruiken voor openhaard omrandingen of zelfs aanrechtbladen. Dit materiaal kan ook buiten worden gebruikt om terrassen, looppaden of zelfs zwembaddekken te maken. Voor welk uiterlijk je ook gaat, beton ciré is een veelzijdig materiaal dat je kan helpen dat te bereiken.

Conclusie

Beton ciré is een betonsoort die steeds populairder wordt in de wereld van het interieur. Met dit veelzijdige materiaal kun je verschillende looks creëren, van strak en modern tot rustiek en industrieel. In dit artikel hebben we enkele van de populairste manieren onderzocht om beton ciré in je huis te gebruiken. Of je nu op zoek bent naar iets strak en modern of rustiek en industrieel, beton ciré is een geweldige optie voor jou.