kunstgras

Voor het vinden van prachtig groen kunstgras bent u bij Top Kunstgras in Haelen op het juiste adres. Door de jaren heen hebben zij hun ervaringen steeds verder uit kunnen breiden en behoren zij tot één van de grote specialist in Nederland. Top kunstgras Nederland topkunstgras.nl biedt u een ruim aanbod aan in verschillende soorten kunstgrasmatten die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Vandaag de dag hebben gezinnen met kinderen, oudere tuineigenaren en mensen met weinig tijd de voordelen van kunstgras ondervonden. Door gebruik te maken van de kunstgrasmatten van Top Kunstgras kunt u genieten van een onderhoudsvriendelijke tuin waar u jarenlang plezier van zult hebben. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? U kunt ten allen tijden vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van Top Kunstgras. Zij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Daarnaast vertellen zij u graag meer over de vele voordelen voor het gebruiken van kunstgras

kunstgras

Advies op maat bij Top Kunstgras

Voor het vinden van een specialist in het inmeten en inleggen van kunstgras bent u bij Top Kunstgras op het juiste adres. Doordat zij gevestigd zitten in Limburg kunnen zij ook in België en in Nederland u goed van dienst zijn. Vindt u het lastig om de juiste vierkante meters te bepalen voor het inleggen van uw gewenste kunstgrasmatten? U kunt direct een afspraak maken voor een inmeet service. Daarnaast komen de experts van Top Kunstgras graag bij u langs om uw kunstgras op de juiste manier in te leggen. De experts van Top Kunstgras bieden aan al zijn klanten advies op maat. Tevens hoeft u met onze inlegservice de overige benodigdheden niet apart bij te bestellen, denk hierbij aan het instrooizand, de kunstgrashaken, stabilisatiedoek en lijm. Afhankelijk van de grootte van het project kunnen zij binnen 1 tot 2 dagen het legwerk opleveren. Top Kunstgras verzorgt uw kunstgras aanleg van A tot Z!

Over Top Kunstgras

De kunstgrassoorten van Top Kunstgras zijn bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Daarnaast maakt u gebruik van de vele voordelen die kunstgras u aanbiedt. Denkt u aan: nooit meer grasmaaien, geen onkruid en mos, sproeien is niet nodig, nooit meer verticuteren en bemesten, geen hardnekkige groene vlekken meer op de kleding van uw kinderen, het zwembad kan gewoon op uw gazon geïnstalleerd worden en er zijn geen allergieën door graspollen. Het kunstgras van Top Kunstgras is veilig voor kinderen en huisdieren; het biedt een heerlijk zachte ondergrond om op te spelen en is vrij van zware metalen (100% lood- en cadmiumvrij).