therdex PVC

Hout, natuursteen of toch tegels: er is ontzettend veel keuze als het aankomt op het leggen van een vloer. Een optie die misschien niet meteen in je hoofd komt maar die je zeker wel moet overwegen, is PVC. Therdex PVC is bijvoorbeeld razend populair, dankzij haar unieke eigenschappen. Dit merk maakt vloeren van PVC die nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. Daarmee heeft dit materiaal en dit merk veel voordelen.

therdex PVC

Je bent goedkoper uit

In veel gevallen ben je met PVC goedkoper uit. Het is een type kunststof dat gemakkelijk is te bewerken. Misschien dat het prijskaartje bij aanschaf niet veel verschilt van een echte houten vloer, maar de geldbesparing zit daar niet in. Het zit hem in het feit dat PVC gewoon vaak veel langer meegaat dan hout. Het is een materiaal dat een leven lang mee kan gaan zelfs, mits je er goed mee omgaat. Het is dus een duurzame investering in je huis en op lange termijn een manier om te besparen.

Reinigen van je vloer is makkelijker

Een houten vloer vraagt om veel onderhoud. Je moet eigenlijk elke dag vegen of stofzuigen. Dan moet je ook nog eens minstens eens per week met nat reinigen maar niet te nat want dan kan het hout weer beschadigen. De vloer opschuren moet ook regelmatig gebeuren. Kortom: veel werk, veel kosten. Een PVC vloer heeft simpelweg veel minder onderhoud nodig. Daarmee is dit type vloer dan ook uitermate geschikt voor wie geen zin heeft om iedere dag met een bezem en zeem in de weer te gaan. Het is een vak apart om een houten vloer mooi te houden. Bij PVC is het een eitje.

De voordelen van Therdex

Specifiek Therdex PVC is heel populair. Dat heeft alles te maken met de unieke structuur. Want Therdex vloeren zien er niet alleen uit als hout, dankzij moderne technieken voelen ze ook echt als hout.