Vaak denk je als je schoongemaakt hebt dat alles echt goed schoon is, tenminste zo ziet het eruit. Maar bacteriën die achterblijven op bijvoorbeeld de vloer zie je niet maar ze zijn er wel, door schoon te maken met een Kärcher stoomreiniger weet je zeker dat het goed schoon is. De stoomreiniger zorgt er namelijk wel voor dat de bacteriën weg zijn, voordeel is ook dat je geen chemische schoonmaakmiddelen meer nodig hebt waardoor je voordeliger uit bent. 

Perfect om in en rond het huis te gebruiken

Ben je er klaar mee dat je altijd de vloer met boenen of schrobben om deze schoon te krijgen, dan biedt de Kärcher stoomreiniger echt uitkomst. Ook wanneer je in de badkamer last hebt van kalkaanslag is de reiniger het perfecte gereedschap om te gebruiken, zonder je gezondheid aan te tasten van de chemische middelen is alles in een handomdraai weer schoon en fris. Maar je kunt de reiniger werkelijk overal voor gebruiken, zelfs om de bekleding van je bankstel goed te reinigen.

Kärcher stoomreiniger

Ook geschikt voor de professional

De Kärcher stoomreiniger is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, heb je een professioneel schoonmaakbedrijf zijn er ook geschikte modellen in het assortiment van toolnation.nl. Deze modellen hebben niet alleen de functie om schoon te maken, maar direct wordt het water na het reinigen opgezogen. Op deze manier doe je meerdere handelingen in een keer, dit is niet alleen goed voor de kosten maar je bent ook sneller klaar met je werk. En het resultaat is professioneel en verbluffend goed.