Ik dacht, we proberen een keer iets nieuws in huis: stalen binnendeuren. Ja ik val letterlijk met de stalen binnendeuren in huis want ik ben zo enthousiast over de deuren die ik onlangs heb geïnstalleerd in huis. Zelf ben ik erg handig in en om het huis en dus ook met stalen binnendeuren. Ik had er hiervoor nooit mee gewerkt maar ik ben er al aardig handig in geworden. Dat is ook niet zo gek als u zich bedenkt dat ik er vijf heb geïnstalleerd in een paar weken tijd. Ik heb de stalen binnendeuren gekocht via de site schuifdeurexpert.nl. Ze verkopen niet alleen stalen binnendeuren via deze site maar ook schuifdeursystemen, stalen scharnierdeuren, deurgrepen en alle onderdelen die u nodig heeft om deze deuren te installeren. Het zijn twee broers die het bedrijf hebben opgezet, hartstikke leuk om te lezen wat hun verhaal is, kort maar krachtig maar wel heel leuk. Op de site staan handige weetjes zoals hoe maakt u een schuifdeur? En montagevideo’s over de stalen schuifdeur en het schuifdeursysteem. Op de site kunt u makkelijk bestellen, de deuren zijn qua kosten goed te doen en ze zijn heel transparant over de kosten die erbij komen. Ze geven aan dat ze de laagste prijzen hebben van Nederland en België en ze hebben een goed cijfer van de klanten die u voor zijn gegaan. Als u een vraag heeft aan een van de schuifdeurexperts dan kunt u deze met eventueel ordernummer erbij ingevuld, stellen via het formulier via de site. De bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden, u heeft het pakket meestal binnen 1 tot 3 werkdagen in huis, dit geldt voor de schuifdeursystemen. Voor de deuren duurt de levertijd een dag of 2 langer. Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling kunt u de bestelling nog retourneren. U heeft 2 jaar fabrieksgarantie. De montage kan ook door hen gedaan worden. U kunt ze makkelijk bereiken via telefoon of email en ze staan u altijd netjes en vriendelijk te woord. U merkt dan al snel dat ze echt verstand hebben van wat ze doe, echt heel fijn.

Wilt u ook graag stalen binnendeuren hebben in huis?

Dan is het misschien een goed idee om een keertje op deze site te gaan kijken. Twee broers die weten waar ze mee bezig zijn, u een goede offerte toesturen en ook nog eens de deuren bij u komt monteren, dat is toch perfect? Ik heb de deuren dan zelf geïnstalleerd maar niet iedereen kan dit natuurlijk en dat is ook helemaal niet erg. Wij zijn tevreden en we denken dat u dat ook zult zijn!

Interesse in een schuifdeursysteem of de deuren die ze aanbieden?

Ik raad het u aan om een kijkje op hun website te nemen, omdat:

  • Ze prachtige deuren en systemen verkopen
  • Ze verkopen ook nog eens alle onderdelen van de deuren en de systemen erbij
  • Ze weten waar ze het over hebben en informeren u goed

Zo fijn dit, het voelt als een familiebedrijf en dat is het natuurlijk ook. Dat is aan alles te merken, vooral aan de aandacht die u krijgt en de zorgvuldigheid waarmee ze te werk gaan. Super!